Algemeen

Bloesemrally 2018

Rotaryclub Tiel organiseert dit jaar al weer voor de dertiende keer de succesvolle Bloesemrally.

Dit evenement zal plaatsvinden op zondag 15 april 2018. Uiteraard zal het lentedecor van de Betuwe garant staan voor een kleurrijke rally. Als bovendien de weergoden de deelnemers gunstig gezind zijn, ligt er een prachtige zondag in het verschiet.

SPEED PEDELEC route toegevoegd aan auto rally!
Dit jaar wordt een auto rally met speed pedelec rally gecombineerd en geinteresseerden kunnen op deze site ook inschrijven voor de Speed Pedelec rally. De speed pedelec rally is een middag, tot en met de (gezamenlijk met de auto rally rijders) borrel.
De rally is geen snelheidswedstrijd en ook niet uitsluitend bedoeld voor doorgewinterde rallyrijders. Het is een sportief treffen in het Rivierengebied met de nadruk op de Betuwe. De winnaars verdienen een rondvlucht van een uur voor twee personen.

De bijdrage voor een volledig verzorgde dag van ontvangst tot en met borrel is € 175,00 per equipe (exclusief servicekosten). Dit bedrag is inclusief ochtend- middagroute, lunch en uitgebreide borrel met hapjes na afloop van de rally

De bijdrage voor deelname aan de speed-pedelec rally bedraagt € 100,00 (exclusief servicekosten). Dit bedrag is inclusief middagroute en borrel.

Inschrijven